Yeni Bloglar

Myvillacityde misyonumuz
114 Görüntüleme

Myvillacityde misyonumuz, misafirlerimiz için mümkün olan en iyi tatil deneyimini sağlamaktır. Kişiselleştirilmiş hizmet ve detaylara gösterilen özen ile güzel destinasyonlarda çok çeşitli yüksek kaliteli villalar sunmaya çalışıyoruz. Konforlu ve huzurlu bir tatilin herkesin hakkı olduğuna inanıyor ve misafirlerimize bunu yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız, kalıcı anılar yaratmak ve konuklarımızı evlerinden uzakta olsalar bile evlerinde hissettirmektir. Akdeniz ve Ege bölgelerinin güzelliklerine tutkuyla bağlıyız ve bu güzellikleri misafirlerimizle paylaşmaya kendimizi adadık.

Pamukkale
272 Görüntüleme

Traverten teraslar: Pamukkale'deki traverten teraslar bir başka popüler cazibe merkezidir. Teraslar, tepelerden aşağı akan mineral bakımından zengin sularla binlerce yılda oluşmuştur. Pamukkale Termal Havuzları: Pamukkale'deki termal havuzlar şehrin başlıca cazibe merkezidir. Sular mineral bakımından zengindir ve tedavi edici özelliklere sahip olduğuna inanılmaktadır. Ziyaretçiler havuzlara dalabilir ve ılık suların ve çevredeki tepelerin güzel manzarasının keyfini çıkarabilir. Genel olarak, Pamukkale güzel ve ilginç bir destinasyondur ve ziyaret etmek ve eğlenmek için harika bir yerdir.

Patara Plajı
152 Görüntüleme

Patara Plajı 18 kilometre uzunluğu ile ülkenin en uzun plajlarından biridir. Kumullarla çevrilidir ve yüzmek, güneşlenmek ve diğer su sporları için harika bir yerdir. Ayrıca sahil boyunca çok sayıda restoran ve kafenin yanı sıra yakınlarda çeşitli tarihi ve doğal cazibe merkezleri bulunmaktadır.

Saklıkent
196 Görüntüleme

Genel olarak Saklıkent, herkes için bir şeyler sunan güzel ve eşsiz bir destinasyondur. İster yürüyüş yapmak, ister yüzmek, ister sadece güzel manzaranın tadını çıkarmak olsun, Saklıkent ziyaret etmek için harika bir yerdir. Saklıkent 18 kilometre uzunluğunda olup, etrafı sarp kayalıklar ve yüksek dağlarla çevrilidir.

Kalkanda Yapabileceğiniz Aktiviteler
170 Görüntüleme

Bu güzel adalar, Kalkan'dan sadece kısa bir tekne yolculuğu mesafesindedir ve bölgedeki en iyi manzara ve plajlardan bazılarını sunmaktadır. Kalkan'ın hemen dışında bulunan Patara antik kalıntılarını keşfedin. Patara bir zamanlar Likya bölgesinde önemli bir şehirdi ve şimdi keşfedilecek pek çok iyi korunmuş kalıntısıyla popüler bir turistik cazibe merkezi.

WhatsApp ile iletişime devam etmek istiyor musunuz?
    REZERVASYON OLUŞTURX
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
    REZERVASYON DETAYLARI
    • 0.000 x0 Gece0.000
    • Temizlik Ücreti0.000₺
    • İndirim Ücreti0.000₺
    Ödeme Detayları
    • Ön Ödeme0.000₺
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)0.000₺
    • Toplam Tutar0.000₺
    Müsaitlik Takvimi
    • Müsait
    • Opsiyon
    • Dolu
    • Giriş / Çıkış